ankieta

Wiedza a zachowania żywieniowe - analiza porównawcza wybranych grup młodych konsumentów

Jak często spożywasz?
Kilka razy dziennieRaz dziennieKilka razy w tygodniuRaz w tygodniu1-3 razy w miesiącuNigdy
Pieczywo jasne
Pieczywo razowe
Ryż biały/ kasza drobna np. kuskus
Makaron zwykły
Makaron pełnoziarnisty
Kasza grube np. gryczana
Ziemniaki
Kopytka/kluski
Płatki owsiane
Płatki śniadaniowe
Masło
Margaryna
Olej roślinny
Oliwa z oliwek
Smalec
Mleko
Fermentowane napoje mleczne np. jogurty/kefiry naturalne
Fermentowane napoje mleczne np. jogurty/kefiry owocowe
Ser twarogowy
Serki do smarowania np. Almette/ serki topione
Ser żółty
Ser pleśniowy
Wędliny kupne
Wędliny robione w domu
Parówki/kiełbasy
Przetwory mięsne
Potrawy z mięsa czerwonego
Potrawy z mięsa białego
Ryby
Jaja
Nasiona roślin strączkowych
Owoce
Przetwory owocowe
Miód
Warzywa
Przetwory warzywne
Zupy w proszku/dania gotowe